23,3860$% 1.18
25,2104€% 0.35
29,6306£% 0.76
1.473,63%0,88
2.402,00%1,19
฿%
Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 12 kenti etkileyen sarsıntıda Muğla Büyükşehir Belediyesi arama kurtarma takımları Süral ailesi ile birlikte 15 kişiyi enkazların altından sağ çıkardı.
Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve tüm Türkiye’yi yasa boğan sarsıntılar nedeniyle arama kurtarma çalışmaları tüm süratiyle devam ediyor. Ülkenin ve dünyanın her yerinden yardım grupları zelzele bölgesine akın ederken Muğla Büyükşehir Belediyesi arama kurtarma takımları ile çabaya dayanak veriyor. Büyükşehir itfaiyesi çalışmalar kapsamında 15 kişiyi enkazların altından sağ olarak çıkarırken Süral ailesini yaşama bağladı.
Küçük Çocuk Yaklaşık 26 Saat Sonra Enkazların Altından Sağ Çıkarıldı
Depremin meydana geldiği birinci andan itibaren bölgeye yardım için yola çıkan Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi arama kurtarma takımları Hatay Armutlu Mahallesinde çalışmalarına devam ediyor. Takımların müdahalesi ile toplam 8 kişi sağ olarak kurtulurken Süral ailesi zelzeleden yaklaşık 26 saat sonra enkazların altından çıkarıldı. 3-4 yaşlarındaki Alparslan Süral, Anne Yaprak Süral ve baba Fırat Süral enkazların altından sağ olarak kurtulurken sıhhat durumlarını yeterli olduğu öğrenildi.
“Ben Uygunum Ailemin Çıkarılmasına Yardım Etmek İstiyorum”
Çöken Efe apartmanından yaklaşık 24 saat sonra kurtarılan Hatice Şeren (26) Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye takımlarına ailesinin enkaz altında olduğunu ve onları çıkarmak için yardım etmek istediğini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediyesi grupları ayrıyeten Behiye Semerci ve 2 kızı Armağan Semerci ile Nursel Semerci’yi sağ olarak kurtardı. Enkazların altından son olarak 31 yaşındaki Selen Reyhan’a sağ olarak ulaşıldı. Kurtarılan başka vatandaşların ise kimlik bilgileri edinilemedi.
Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı
Torbalı’dan depremzedelere yardım eli
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.