DOLAR

20,0403$% 0.35

EURO

21,5403% 0.73

STERLİN

25,0916£% 0.27

GRAM ALTIN

1.254,31%0,37

ÇEYREK ALTIN

2.169,00%-0,04

BİTCOİN

฿%

Öğle Vakti a 13:06
İstanbul HAFİF YAĞMUR 17°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Turan Hançerli Yardım Tırları ve İş Makineleriyle Afet Bölgesinde!

ad826x90
ad826x90
Avcılar Belediye Lideri Turan Hançerli Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki sarsıntı sonrası, belediyenin arama kurtarma grubu, yardım tırı, ikram aracı, engelli taşıma aracı, vinç, 4 ekskavatör, 2 kazı/yükleyici, 5 lobet, 2 kamyon ve greyderden oluşan iş makinelerinin yanı sıra bölgedeki sokak hayvanlarına tedavi ve beslenme dayanağı sağlayacak veterinerlik grubu ve 35 kişilik otobüs ile afet bölgesine gitti.

“Dayanışma Ruhuyla Avcılar Yanınızda!”

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 şiddetindeki zelzelenin akabinde tüm Türkiye seferber oldu.  “Dayanışma Ruhuyla Avcılar Yanınızda!” diyen Avcılar Belediyesi zelzelenin çabucak akabinde çalışmalarına başladı. Lider Turan Hançerli öncülüğünde hazırlıklara başlayan Avcılar Belediyesi Sivili Savunma Ünitesi tez olarak zelzele bölgesine hareket etti. Avcılar Belediyesi grupları tarafından hazırlanan yardım tırı, belediyenin arama kurtarma takımı, ikram aracı, engelli taşıma aracı ve 35 kişilik otobüs afet bölgesine hakikat yola koyuldu.  Arama kurtarma çalışmalarına takviye olarak vinç, 4 ekskavatör, 2 hafriyat yükleyici, 5 lobet, 2 kamyon ve greyderden oluşan iş makinelerinin yanı sıra bölgedeki sokak hayvanlarına tedavi ve beslenme dayanağı sağlayacak veterinerlik grubu de  bölgeye hareket etti.

Avcılarlıların dayanışma hissine köprü olan Avcılar Belediyesi; depremzede vatandaşların gereksinimlerini giderebilmek için yardım kampanyası başlattı. Vatandaşlardan gelen yardım gereçleriyle birlikte belediye imkanlarıyla hazırlanan yardım gereçlerini taşıyan birinci tır derhal yola çıktı. Lakin, Avcılar Belediyesi’nin yetkili tüm üniteleri zelzele bölgesini anlık olarak takip etmeye, gereksinimleri bölge bazlı belirlemeye, bu bilgiyi paylaşmaya ve yardım kampanyasına devam ediyor.                                                             

ad826x90

Avcılar Belediye Lideri Turan Hançerli önderliğinde tüm Avcılarlılar depremzedelerin yaralarını sarmaya devam edecek.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Kaynak: Beyaz Haber Ajansı

ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kurumlar birleşti “İzmir Yardıma Koşuyor” kampanyası başladı

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.