DOLAR

23,3860$% 1.18

EURO

25,2104% 0.35

STERLİN

29,6306£% 0.76

GRAM ALTIN

1.473,63%0,88

ÇEYREK ALTIN

2.402,00%1,19

BİTCOİN

฿%

İmsak Vakti a 02:00
İstanbul AÇIK 22°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Büyükşehir, 275 araç ve 730 işçiyle karla çaba ediyor

ad826x90
ad826x90

Büyükşehir Karla Çaba Grupları vilayetimizde tesirini gösteren kar yağışında yollarda buzlanma ve kapanma olmaması için 24 saat çalışma yapıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bir yandan tarihin en büyük zelzele felaketlerinden birinin yaşandığı Kahramanmaraş’a çok sayıda ekipman ve işçi gönderirken, bir yandan da Kocaeli’ni tesiri altına alan ağır kar yağışıyla uğraş ediyor. Sarsıntı bölgesine 85 araç ve 372 işçi gönderen, Birebir Yardım Merkezi’nde yardımların toplanması ve bölgeye gönderilmesi için çalışan Büyükşehir, ağır kar yağışının Kocaeli’ni olumsuz etkilememesi için alanda 275 araç ve 730 çalışanla yol, cadde, köprü ve üst geçitlere müdahale ediyor.  Karla Uğraş Grupları, vilayetimizde tesirini gösteren kar yağışında buzlanma olmaması ve karın yolları kapatmaması için ağır bir mesai harcıyor. Kent genelinde tüm ilçelerde ve köy yollarında yol açma ve tuzlama çalışmaları yapan takımlar, gece ve gündüz olmak üzere iki vardiya çalışıyor.

BÜYÜKŞEHİR TAKIMLARI 24 SAAT NÖBETTE

Kentin başta ana caddeleri olmak üzere tüm ilçeler ve köy yollarında kar temizleme ve tuzlama çalışması ile buzlanmanın rastgele bir olumsuzluk oluşturarak vatandaşların can yahut mal kaybına uğramaması için canla başla çalışma yapılıyor. 275 araç 730 işçi 35 bin ton tuz rezerviyle karla çaba eden Büyükşehir Belediyesi Karla Çaba takımları, greyder, loader, bobcat, ekskavatör, pto üzere iş makineleri ve tuz yüklü kamyonlarla tüm ilçelerde 24 saat nöbette karla gayret ediyor. Tuzlama ve kar küreme çalışmalarıyla yollar inançlı hale getiriliyor.

ad826x90

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Kaynak: Beyaz Haber Ajansı

ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Nevşehir Belediyesi Zelzele Bölgesi İçin Tüm İmkanlarını Seferber Etti

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.