DOLAR

23,3860$% 1.18

EURO

25,2104% 0.35

STERLİN

29,6306£% 0.76

GRAM ALTIN

1.473,63%0,88

ÇEYREK ALTIN

2.402,00%1,19

BİTCOİN

619550฿%-0.64039

İmsak Vakti a 02:00
İstanbul AÇIK 22°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

İnegöl Arama Kurtarma Grupları Enkazlarda Vakitle Yarışıyor

ad826x90
ad826x90
Deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarına katılan İnegöl Belediyesi takımlarıyla İnegöl’den bölgeye sevk edilen arama kurtarma grupları, gece gündüz demeden vakitle yarışarak enkaz altından yaralıları kurtarmaya çalışıyor.

Kahramanmaraş merkezli ve 10 vilayetimizi vuran 7,7 ve 7,6 şiddetindeki iki sarsıntı sonrası, tüm yurtta adeta seferberlik ilan edilerek sarsıntı bölgelerine yardım ve arama kurtarma takımı sevkiyatı başlamıştı. İnegöl’den İnegöl Belediyesi ile İNDAK takımları sarsıntının çabucak akabinde bölgeye sevk edildi.

Açıklanan son datalara nazaran zelzele bölgesinde toplam can kaybı 8 bin 574 şahsa, yaralı sayısı 49 bin 133 bireye ulaştı. Arama kurtarma çalışmaları gece gündüz demeden 24 saat boyunca devam ediyor. İnegöl’den bölgeye sevk edilen gruplar de farklı bölgelerde arama kurtarma çalışmaları gerçekleştiriyor. AFAD tarafından daha evvel eğitim verilen lokal takviyeler takımı Malatya’da, İNDAK takımı ise Kahramanmaraş’ta farklı ilçelerde görevlendirildi. Enkazlarda arma çalışmalarını sürdüren takımlardan vakit zaman hoş haberler de geliyor. Kurtarılan yaralılar hem arama çalışmalarına katılan gruplara hem de tüm yurda adeta umut oluyor.

 

ad826x90

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Kaynak: Beyaz Haber Ajansı

ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kemer’in 7’inci yardım tırı yola çıktı

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.