DOLAR

20,0394$% 0.36

EURO

21,5083% 0.58

STERLİN

25,2792£% 0.68

GRAM ALTIN

1.252,84%0,25

ÇEYREK ALTIN

2.163,00%1,53

BİTCOİN

561487฿%3.56436

Öğle Vakti a 13:06
İstanbul HAFİF YAĞMUR 17°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Yıldız Holding’den sarsıntı bölgesine 175 milyon TL’yi aşan yardım

ad826x90
ad826x90
Yıldız Holding, ülkemizi derinden sarsan sarsıntı felaketinin yaşandığı andan itibaren tüm imkânlarını seferber ederek Türk Kızılay ve AFAD uyumuyla bölgeye yardım gönderiyor. Halihazırda fiyatı 175 milyon TL’yi aşan yardımlar, yetkililerden gelen gereksinim listeleri doğrultusunda her an artmaya devam ediyor.

Yıldız Holding, bünyesindeki tüm şirketleri ve 75 bin çalışanıyla zelzele bölgesine takviye oluyor. Kahramanmaraş merkezli olmak üzere 10 kentimizi etkileyen büyük zelzele felaketi karşısında birinci andan itibaren tüm kaynaklarını afet bölgesine yönlendiren Yıldız Holding, yardım çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor. Türk Kızılay, AFAD ve lokal idarelerle iş birliği içinde çalışan Yıldız Holding’in gerek afet bölgelerindeki mağaza ve depolarından gerekse başka vilayetlerdeki tesislerinden sevk ettiği eserlerin fiyatı şimdiden 175 milyon TL’yi aştı ve her an artmayı sürdürüyor.

Yıldız Holding şirketlerinden gönderilen yardımlar

Holding bünyesindeki Ülker, Türk Kızılay tarafından afet bölgelerine dağıtılması için 6 tır bebe bisküvisi, kek ve bisküviyi hızla teslim etti. Toplamda 20 tırlık planlama yaparak sevkiyat dayanağını sürdürüyor.

ad826x90

Yıldız Holding’in perakende şirketlerinden ŞOK Marketler afet bölgelerinde ayakta kalan mağazalarındaki gıda ve şahsî bakım hususlarını depremzedelere elden ulaştırıyor. Ayrıyeten bölge halkının muhtaçlıklarını karşılamak üzere mağazaların en kısa müddette tekrar faaliyete geçebilmesi için bölge dışından gruplar de sarsıntı bölgelerinde çalışmalara başlamış bulunuyor.

Bizim Toptan, İskenderun, Adıyaman, Hatay ve Osmaniye’deki mağazalarından ve depolarından toplam 50 tır ürünü Türk Kızılay aracılığıyla sevk ediyor.

g2mEksper de Adıyaman, Osmaniye, Antakya, Gaziantep ve Kahramanmaraş’taki Bizim Toptan mağazalarının bahçelerinde 10 bin şahsa sıcak yemek sunacak seyyar mutfakları devreye alıyor.

Özellikle bölgedeki ekmek gereksinimine odaklanan Donuk Fırıncılık Eserleri, 3 tır tüketime hazır ekmeği Hatay ve Malatya’ya gönderdi; farklı noktalara eser sevkiyatı da devam ediyor.

Kerevitaş bünyesindeki Superfresh’in zelzele bölgesine gönderdiği 1 tır konserve ton balığı ve başka konserve ürünleri, depremzedelerin besin gereksinimini karşılamak üzere dağıtılıyor.

Holding’in ambalaj kesiminde faaliyet gösteren şirketi Polinas şu ana kadar sarsıntı bölgesine 48 bin adet termal battaniye göndermiş bulunuyor; ek olarak 160 bin termal battaniye daha göndermek için hazırlıklarını sürdürüyor.

Bunların yanı sıra Yıldız Holding Gönüllülük Kulübü, çalışanların temin ettiği ısıtıcı, battaniye, termal kıyafet, uyku tulumu, besin kolileri, hijyen setleri gibi gereksinim materyallerini içeren yardım tırını yola çıkarmaya hazırlanıyor.

Ali Ülker: “Bu elim hadise karşısında tek yürek olarak, birlik içinde hareket ediyoruz”

Yıldız Holding İdare Konseyi Lideri Ali Ülker, afet bölgesine yönelik yardımları birinci andan itibaren yetkili kurumlarla uyum içinde organize etmeye başladıklarını vurgulayarak şunları tabir etti: “Topluma karşı duyduğumuz sorumluluk çerçevesinde birinci saatlerden itibaren gerek Yıldız Holding gerekse tüm şirketlerimizle afet bölgesine takviye olmak üzere çalışmalar yapıyoruz. Bu elim hadise karşısında tek yürek olarak, birlik içinde hareket ediyoruz. Şu ana kadar 175 milyon TL’yi aşan fiyatta yardım yaptık ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sarsıntıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve iş arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar; bölgede misyonlu olan tüm takımlara ve halkımıza kolaylıklar diliyoruz.”

 

ad826x90

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Kaynak: Beyaz Haber Ajansı
ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Vatan Partisi İzmir Vilayet Başkanlığı yardım köprüsünü kurdu “Zorlukların içinden kenetlenerek çıkacağız”

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.