23,3860$% 1.18
25,2104€% 0.35
29,6306£% 0.76
1.473,63%0,88
2.402,00%1,19
620252฿%-0.51143
Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Kahramanmaraş ve Hatay’da arama kurtarma çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi bu akşam bir mucizeyi daha gerçekleştirdi. Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçesi Bahçelievler Mahallesi Selin Apartmanı enkazında saat 15.00 civarında ömür belirtisi tespit eden Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, kurtarma çalışması başlattı. İtfaiye erleri enkazda 24 yaşındaki Doğan Akkök’e sağ olarak ulaştı.
Antalya Büyükşehir İtfaiyesi titiz bir çalışma yürüttü. Sorulara karşılık veren Akkök, itfaiye erlerinin fenerini görünce 3 gündür birinci defa ışık gördüğünü söyledi. Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiyecileri Doğan Akkök’le daima diyalog kurarak, moral verdi ve günleri düzgün takip ettiğini söyledi. Genç adam itfaiye erlerinin “sen yazılımcı ol” tavsiyesine “benim için grafik tasarım abi” karşılığını verdi. Zelzeleden 64 saat sonra enkaz altından sağ çıkarılan Doğan Akkök hastaneye sevk edildi. Sıhhat durumu âlâ görünen gencin 3 gün kaldığı enkazda duvara “Umudunuzu kaybetmeyin” yazdığı görüldü.
Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı
Efes Selçuk Belediyesi’nden Zelzele Bölgesine Ekmek ve Sıcak Yemek
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.