DOLAR

20,0007$% 0.14

EURO

21,5298% 0.55

STERLİN

25,1285£% 0.21

GRAM ALTIN

1.250,46%0,06

ÇEYREK ALTIN

2.161,00%1,44

BİTCOİN

560132฿%3.18928

Öğle Vakti a 13:06
İstanbul HAFİF YAĞMUR 17°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Bu çocuklar ayakta alkışlanır

ad826x90
ad826x90
Deprem Bölgesi’ne gönderilmek üzere Bergama’da başlatılan yardım kampanyasında istekli olarak çalışan İlkokul, Ortaokul, Lise ve Üniversite öğrencileri Bergama’nın gurur kaynağı oldu.

Ayni materyal yardımı için sarsıntının olduğu birinci günden itibaren hızla yardım kampanyası düzenlemesi kararının alınışı akabinde, Bergama’da 7’den 77’ye tüm vatandaşlar belirlenen irtibat noktalarına giysi, battaniye, ayakkabı, su, besin unsuru, elektrikli ısıtıcı üzere birçok malzemeyi getirdi. Getirilen bu gereçler toplama noktalarından Erdal Lider Kapalı Spor Salonu’na transfer edildi.

GÖNÜLLÜLER, GÖREVLİLERLE BİRLİKTE TASNİF SÜREÇLERİNİ SÜRATLİCE YAPTI

Erdal Başkan Spor Salonu’na toplanan gereçler, burada vazifeliler ve gönüllüler tarafından süratlice tasnif edilerek, tırlara yüklenmek üzere çuvallandı. İşte bu noktada arı üzere çalışan ortalarında ilkokul öğrencilerinin de bulunduğu Ortaokul, Lise ve Üniversite öğrencileri salonunun ve tüm Bergama’nın gurur kaynağı oldu.

ad826x90

BAŞKAN KOŞTU; “GENÇLERİMİZ DAVET YAPILMADAN SALONA KOŞTU”

Tasnif çalışmalarının yapıldığı birinci saatlerden itibaren gençlerin kendi ortalarında organize olarak akın akın salona geldiğine dikkat çeken Bergama Belediye Lideri Hakan Koştu, “Görevli arkadaşlarımız tasnif çalışmalarını yaparken birinci saatlerden itibaren geleceğimizin umudu gençlerimizin salona gelmeye başladıklarını, çabucak çuvalların ağızlarını tutup, yere çömelip gereç tasniflerini yapmaya başladıklarını gördük. O an tüm görevlilerimiz ile birlikte tanım edemeyeceğimiz hisler yaşadık. Tüm gençlerimize bu asil davranışları için teşekkür ediyorum. Hepsini gözlerinden öpüyorum. İşte biz bu yüzden büyük, birbirine bağlı bir milletiz” dedi. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Kaynak: Beyaz Haber Ajansı

ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Madenciler dört koldan zelzelenin yaralarını sarıyor

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.