20,0441$% 0.38
21,5460€% 0.73
25,1095£% 0.34
1.253,54%0,31
2.165,00%1,62
561463฿%3.43442
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Cam Piramit’te oluşturduğu Yardım Toplama Merkezi’nde büyük bir özveriyle çalışan gönüllüler sarsıntı bölgesinden gelen haberlerle moral buluyor. Hayırseverlerden gelen yardımları elden ele taşıyarak kolileyen gönüllüler işe daldığı bir sırada yapılan anonsla işlerine kısa bir mola verdi. Sarsıntının 84. saatinde Hatay’da 21 yaşındaki bir gencin Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi grupları tarafından kurtarıldığının anons edilmesi üzerine gönüllülerin yüreğine su serpildi.
MORAL VE MOTİVASYON KAYNAĞI
Umutların tükendiği bir anda sarsıntının 84’üncü saatinde Hatay’dan gelen kurtarma haberini alkışlar ve ıslıklarıyla karşılayan gönüllüler bu cins haberlerin kendileri için büyük bir moral ve motivasyon kaynağı olduğunu söyledi. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sarsıntı bölgesinde vazife yapan gruplarına teşekkür eden gönüllüler “Her kurtarma anonsu geldiğinde burada olduğumuz için daha çok memnun oluyoruz. Kurtarma anonslarını duyunca tüm yorgunluğumuz gidiyor ve moral buluyoruz” dedi.
Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı
72 Yaşındaki Necla Beyazıt 83. Saatin Sonunda Kurtarıldı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.