23,3860$% 1.18
25,2104€% 0.35
29,6306£% 0.76
1.473,63%0,88
2.402,00%1,19
620252฿%-0.51143
Nevşehir Belediyesi Bayan ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü eğitmenleri ve kursiyerleri, depremzede çocuklar için bez bebek yapıyorlar.
Nevşehir Belediyesi, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve çok sayıda kentte tesirli olan zelzelelerin akabinde depremzedelere takviye olmak için başlattığı çalışmalarını sürdürüyor. Zelzeleden hem fizikî hem de ruhsal olarak etkilenen çocukları da unutmayan Nevşehir Belediyesi, Bayan ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Bayan Çalışmaları Merkezi’nde depremzede çocuklar için organik kumaşlardan bez bebek üretimi gerçekleştiriyor.
Merkezdeki atölyelerde, eğitmenlerin yanı sıra istekli annelerin iştiraki ile dikilen bez bebekler, sarsıntı bölgesinden aileleri ile birlikte Nevşehir’e gelen ve merkezde ruhsal dayanak hizmetlerinden faydalanan çocuklara ikram ediliyor.
Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı
Beğenilen Geldin Defne Bebek
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.