19,9927$% 0.12
21,6192€% 0.87
25,1940£% 0.48
1.250,74%0,08
2.162,00%1,48
559360฿%3.02791
Afete hazır olmak ismine çalışmalara devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi, Zelzele Araştırma Ünitesini de genişletiyor. Vatandaşlar, oturdukları yapıların zelzeleye dayanıklılığının bilimsel tekniklerle ortaya çıkarılması için gerekli evraklarla Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na başvurabilecek. Müracaatlar, cuma gününden itibaren alınmaya başlanacak.
Vatandaşlardan müracaat için istenen evraklar ise şu formda;
1- Müracaat Dilekçesi
-Her kat malikinden muvafakatname yazısı
-Kiracı olarak müracaat yapılacak ise, mülk sahibinin onayı ve kira kontratı
-Parselde birden fazla bina olması durumunda, her bina için maliklerince başka ayrı müracaat yapılması gerekmektedir.
2- Tapu Fotokopisi
3- Kimlik Fotokopisi
4- Statik Proje
5- Mimari Proje (Varsa)
6- Yer Etüt Raporu (Varsa)
Aydın Büyükşehir Belediye Lideri Hasret Çerçioğlu, ‘‘Deprem riskine karşı hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Maksadımız vilayet genelindeki tüm yapıların röntgenini çekmek.’’ dedi.
Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı
Lider Taban’dan Miraç Kandili Bildirisi
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.