20,0441$% 0.38
21,5460€% 0.73
25,1095£% 0.34
1.253,54%0,31
2.165,00%1,62
561463฿%3.43442
Kahramanmaraş merkezli sarsıntılardan etkilenen vilayetlerden biri olan Osmaniye’de arama kurtarma çalışmalarının sona ermesinin akabinde enkaz kaldırma çalışmaları başladı. Bu çalışmayla birlikte hasarlı binaların tespiti de yapılıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde misyonlu inşaat mühendisi ve inşaat teknikerlerinden oluşan gruplar Osmaniye’ye gitti.
Bir inşat mühendisi ve bir inşaat teknikerinden oluşan toplam 8 kişilik 4 takım, AFAD Başkanlığı koordinesinde Etraf, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca yürütülen çalışmalarda vazife alacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi grupları, Osmaniye’de sarsıntıdan ziyan gören binaların az, orta ve ağır hasarlı olup olmadıkları konusunda yapılacak çalışmalara dayanak verecek. Yapılacak çalışma sonucu, binaların oturulabilir olup olmadığı ya da yıkılması konusunda karar alınacak.
Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı
Lider Sandal, “Asla yalnız kalmayacaksınız”
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.