23,3860$% 1.18
25,2104€% 0.35
29,6306£% 0.76
1.473,63%0,88
2.402,00%1,19
619623฿%-0.64527
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 vilayetimizi etkileyen sarsıntı sonrası, İnegöl Belediye Lideri Alper Taban ile AK Parti İnegöl İlçe Lideri Mustafa Durmuş AK Parti Genel Merkezi tarafından Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde görevlendirilmişti. Daha sonra bir mühlet Hatay’ın Kumlu ilçesinde görevlendirilen Lider Taban ve İlçe Lideri Mustafa Durmuş, geçtiğimiz hafta İnegöl’e geri dönmüştü. Taban ve Durmuş, üçüncü sefer görevlendirilerek yine Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesine çağırıldı.
Bugün Onikişubat’a ulaşan Lider Taban ve Mustafa Durmuş, bölgede devam eden çalışmaları koordine etmek ve burada kentin Belediye Lideri ile Kaymakamına takviye vermekle misyonlu. Bilhassa arama kurtarma çalışmaları, enkazların kaldırılması, yardımların uyumu ve dağıtımı noktasında çalışmalar yapıyor.
Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı
Depremzede Öğrencilerin Okul Gereksinimlerini Sivas Belediyesi Karşılayacak
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.