DOLAR

19,9914$% 0.12

EURO

21,5862% 0.73

STERLİN

25,1927£% 0.46

GRAM ALTIN

1.251,00%0,10

ÇEYREK ALTIN

2.160,00%1,44

BİTCOİN

559084฿%2.93598

Öğle Vakti a 13:06
İstanbul HAFİF YAĞMUR 17°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Edremit’te Depremzedeler İçin Yardımlar Devam Ediyor

ad826x90
ad826x90
Edremit Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli yaşanan zelzelenin akabinde ilçeye gelen depremzedelere yardım elini uzatmaya devam ediyor. Besin, paklık eserleri ve giysi gereksinimleri Edremit Belediyesi Afet Uyum Merkezi’nde sağlanıyor.

Edremit afet sonrası ilçeye gelen depremzedelere yardım elini uzatıyor. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 11 vilayette yıkıma neden olan zelzelenin akabinde bölgeye yardım materyalleri, seyyar mutfak, iş makineleri, ekipman, ambulans ve birinci yardım işçilerini gönderen Edremit Belediyesi, ilçeye gelen depremzedelerin de yanında olmaya devam ediyor. Kaymakamlık makamının uyumunda yürütülen çalışmalarda Edremitliler, Edremit Belediyesi çatısı altında yardımlaşıyor. Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde oluşturulan Afet Uyum Merkezi’nde depremzedelerin gereksinimleri karşılanıyor.

Edremit Belediyesi’nin konaklama tesislerinde, çeşitli oteller ve meskenlerde yaklaşık 3500 depremzede ağırlanıyor. Depremzedeler birinci evvel kaymakamlıkta oluşturulan Açık Kapı ünitesine kayıt yaptırıyor daha sonra Şükrü Tunar Kültür Merkezi’ne muhtaçlıkları karşılanmak üzere yönlendiriliyor. Edremit Belediye Lideri Selman Hasan Arslan da Edremitlilere büyük bir dayanışma örneği gösterdikleri için teşekkür etti. Arslan, büyük felaket sonrası yaraları sarmak için çalıştıklarını belirterek, sarsıntıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

 

ad826x90

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Kaynak: Beyaz Haber Ajansı

ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kızılay Zelzele Bölgesinde Toplumsal Marketler Açıyor

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.