DOLAR

23,3860$% 1.18

EURO

25,2104% 0.35

STERLİN

29,6306£% 0.76

GRAM ALTIN

1.473,63%0,88

ÇEYREK ALTIN

2.402,00%1,19

BİTCOİN

฿%

İmsak Vakti a 02:00
İstanbul AÇIK 22°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Okullar Açıldı, Narlıdere’de Beslenme Dayanağı Başladı

ad826x90
ad826x90
Narlıdere Belediyesi, okulların açılmasıyla ilkokul çağındaki çocuklara bir öğünlük beslenme dayanağı vermeye başladı. Narlıdere Belediye Lideri Ali Engin, çocuklar için tüm imkânlarını seferber ettiklerini belirterek, “Beslenme Çantaları Boş Kalmasın projesiyle evlatlarımızın eğitime katılma performansını artırmak ve öğrenme zahmetinin önüne geçmek istiyoruz” diye konuştu.

Narlıdere Belediyesi, okulların açılmasıyla birlikte öğrencilere günde bir öğün takviyesine başladı. Okul Aile Birlikleri ile irtibata geçen ve muhtaçlık sahibi aileleri tespit eden belediye grupları, itinayla hazırladıkları bir öğünlük beslenme eserlerinden oluşan paketleri ilçede eğitim gören yaklaşık 500 ilkokul öğrencisinin ailesine teslim etti. Narlıdere Belediyesi, ilkokul öğrencilerine periyot sonuna kadar haftanın 5 günü beslenme dayanağı vermeye devam edecek. Proje ile beslenmeye bağlı öğrenme bozukluklarının önüne geçilmesi ve muhtaçlık sahibi ailelere bir nebze olsun ekonomik dayanak verilmesi amaçlanıyor.

DOĞRU BESLENME, ÖĞRENMEYİ ETKİLİYOR

Narlıdere Belediye Lideri Ali Engin, misyona geldikleri birinci günden bu yana hayata geçirdikleri tüm projelerde çocuklara ve bayanlara öncelik verdiklerini söz ederek, “Gelecek çocuklarımızın. Bu yüzden evlatlarımız için her vakit daha hassas davranmaya devam ediyoruz. Hayata geçirdiğimiz ‘Beslenme Çantaları Boş Kalmasın’ projesiyle evlatlarımızın eğitime katılma performansını artırmak ve öğrenme zahmetinin önüne geçmek istiyoruz. Zira hakikat ve istikrarlı beslenmenin beyin gelişimi ve bilişsel işlevler üzerindeki olumlu tesirini biliyoruz. Genel Liderimiz Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Okula giden her çocuğumuzun karnı doymalı’ kelamından de hareketle evlatlarımız için tüm imkânlarımızı seferber etmeyi sürdüreceğiz. Hiçbir evladımızın okula aç gitmesine razı gelemeyiz” diye konuştu.    

ad826x90

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Kaynak: Beyaz Haber Ajansı

ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ulusal İrade Meydanında çelik konstrüksiyon montajı yapılıyor

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.